Met je huurauto op wintersport

Als je verzekerd wilt zijn van een goede wintersportlocatie , moet je in de lente al je wintersport boeken. Ga je volgend jaar op wintersport en is er een reden waarom je Wintersportniet je eigen auto mee of kan meenemen? Dan is er ook een andere oplossing: namelijk het huren van een auto bij een autoverhuur

Klein of groot reisgezelschap?

Afhankelijk van je reisgezelschap, kun je kiezen voor welk vervoer je mee wilt. Wil je een busje huren? Wat zeer gezellig is en de helft van de voorpret, is om op pad te gaan met een grote groep. In de meeste gevallen, zijn personenwagens gericht op 4 á 5 personen en hebben deze weinig ruimte voor alle spullen die nog mee moeten. et biedt dan voordeel door de kosten te splitten en een busje te huren.

Een huurauto met sneeuwkettingen

Vergeet niet te kiezen voor een auto met sneeuwkettingen. Op de weg ben je hier namelijk best afhankelijk van en zeker als je naar een gebied reist waar heel veel sneeuw ligt. Probeer ook te letten bij het inpakken dat je altijd spullen meeneemt in nood. Zo is het handig dat als je in de file staat, je extra warm drinken mee neemt. En als er iets mocht gebeuren dat je warme plaids mee neemt.

Welke dingen mag je absoluut niet vergeten?

Om niet-leuke situaties te voorkomen en geen dingen te vergeten, hebben we een lijst met spullen die je niet mag vergeten voor je in kaart gebracht. Onder andere reisziektabletten, medicijnen, toiletpapier en een verbanddoos mogen niet ontbreken bij je reis. Neem ook de standaard winterspullen mee zoals onderkleding, nachtkleding, sokken, truien, broeken en schoenen. Mocht het verwachte weer tegenvallen, dan kun je ook nog extra vermaak meenemen. Naast de gebruikelijke laptops en tablets, kun je ook spelletjes meenemen zoals 30 seconds, ganzebord en monopolie. Hieronder staat de paklijst voor je documenten en pasjes nog weergegeven.

Documenten en pasjes

  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Kentekenbewijs van de huurauto
  • Bankpas
  • Contant geld
  • Milieusticker
  • Zorgpas