Op vakantie naar Rusland, dit moet je zien!

In Rusland op vakantie, dat hoor je weinig mensen zeggen. Misschien is Rusland niet een van de vakantiebestemmingen waar je als eerst aan zult denken, maar dit is toch een erg mooi land. Het is nog niet een van de meest populaire bestemmingen, maar dit betekent ook gelijk dat het land nog niet overspoeld is door massatoerisme. Je kunt hier daarom nog echt het idee hebben dat je onontdekte plekjes bereikt. En als je bang bent dat er niet veel te zien is heb je het mis! In dit artikel zullen we je enkele highlights laten zien die je hier kunt bezoeken!

 

Sint-Petersburg mag natuurlijk ook niet ontbreken als je Rusland bezoekt. Deze prachtige oude stad heeft veel te bieden. Je kunt hier heerlijk vertoeven op de rivier. Er is enorm veel te zien op het water. Of ga naar het zomerpaleis om het prachtige vertrek van de tsaar te bekijken.

 

Nog een mooie stad is natuurlijk Moskou. Je kunt onder andere naa de verkondigingskathedraal. Deze opvallende kathedraal kenmerkt zich door de gouden torentjes en is een erg mooi gezicht. De kinderen van de tsaar werden hier gedoopt. Binnen hangen er mooie kunstwerken, waar je helaas geen foto’s van mag maken. Het rode plein mag je natuurlijk ook niet gemist hebben. Op deze historische plek kun je onder andere het Basiliuskathedraal en het mausoleom van Lenin zien. Nartuurlijk heeft de stad nog veel meer te bieden, maar dit mag je lekker zelf ontdekken! Veel plezier!

image1